25 May 2010

Muke tua..ahaks!

Tadi tgk blogger firahadifa buat prediction muke dia 20 tahun lagi. So kte pon gatal la nk menerai. Untuk buat muke tua kene upload gambar muke berdepan. Tapi since almost all my pics dah berkubur bersama2 dua bijik laptopku..hmm..payah btl nk carik gambar muke yg lurus.

Mule2 try gune 1 pic ni..tau dapat ape?



tu diaaa...muke nenek jahat yang MAKAN BUDAK dalam citer HANSEL & GRETEL! "grraaaa...makan budakkkk!!!"

tak puas ati den..ado ko patut muko den ni disamokan dongan muko nenek tuo Hensel & Gretel, So, den bowat lagi..

Dopat la yang ini..



itu la muko Makcik Dayah 20 tahun lagi..

TIDAKKKKKKK!!!!!
Hubby darling pling pling..belikan Sayang set SK-II boleh? (sambil terkejip2 mata menggoda + merayu!)

..macam2 hals!

5 comments:

Shafiruz said...

tunggu la SK-4 keluar dulu seiring iphone 4G yang bakal dikeluarkan nanti....waktu tu boleh la kite tukar-tukar barang ye?

firahadifa said...

muhehehehe... still cunnnn

Hidayah Shafiruz said...

Shafiruz

Yola tu..pastu kte anak branak makan megi lauk ikan bilis je sepanjang bulan yek?

firahadifa

mcm horror la kak..hee..

momguess said...

SK-II erk?
hehehhehe
den suko!!!

Hidayah Shafiruz said...

momguess

ye..Sk-II. Saye dah lame bercita2 nak jadi pengguna setia SK-II. Namun cita2 tinggal cita2..mampu pandang je la..ahaks!