24 June 2010

"tag : 20 things about me"

Tag ni diterima dr firahadifa, dibuat segera sbb xde post baru rini.

20 things about me:

1) Saye peminat warna pink..minat amat!

2) Seorg yg unpredictable..kengkadang cm baik (ala2 Perempuan Melayu Terakhir). Kengkadang cam Perempuan Melayu Terakhir Yang Lelaki nak Wat Jadik Bini..oh apekah??

3) Mase skolah penah sgt meminati Zamani SLAM sbb rambut panjang paras bahunya..

4) Suke main mekap2 (walopon xreti..so kengkadang hasilnya cam badut sarkas!)

5) Sgt suke menjaga rambut (lebih rela abis duit beli produk rambut berbanding produk facial).

6) Menggilai kasut (abes SPM dulu penah mintak kat mak nak keje jadik salesgirl kedai kasut..nasib baik x DIKASUTKAN oleh mak..huhuhu..)

7) Tidak begitu menggemari window sopping (berbanding hubby..terbalikkah kami??)

8) Jari tangan bolat2 (jeles kt orang jari runcing..huh..tak bersyukur btol!)

9) Setia pada perfume Ralph Lauren dan body spray Victoria Secret (Pure Seduction) serta body butter Victoria Secret (Blossoming Romance). Xgemar yg bau kuat cm Lancome.

10) I'm a mamarazzi dalam lab (ske menyibuk hal org - sungguh xbaik perangai itu! Ble nak TOBAT??)

11) Setiap saat rindu kat my little Balqies - xsabar nk jadik suri rumah je..

12) Saye xpandai bergaul dgn orang yg xrapat..tapi sedang membaiki kelemahan itu..

13) Dgn org xkenal saye mcm sgt PEMALU, tapi kalo dah kenal..TUHAN SAJE YG TAHU!

14) Ske menyanyi dlm toilet dan dlm kete mase driving - patut la slalu je jalan raye yg dilalui BANJIR! Mintak maap la pengguna jalan raye yg lain yek..dah nk hujan xleh watpe..

15) Setiap saat mengimpikan tubuh yg lansing cam Zhang Zi Lin..namun impian tu dok dlm hati je sementara mulot terus mengunyah laju cam pirana! - tak konsistan antara keinginan dan usaha jgn harap la nk berjaya..

16) Akan stress siket ble makan makanan yg tak sedap - kalo dpt makan yg sedap2 akan sgt gembira!

17) Sgt stress bile bilik dan sekeliling berselerak - tapi sejak ade anak dah pandai TUTUP MATA jer..

18) Kalut..abes SUME HURU-HARA!

19) Mahu anak 7 orang (tapi sgt takut proses BERSALIN..bagaimanakah???)

20) Saye GEMBIRA bile sume org gembira - saye menginginkan dunia yg penuh kegembiraan utk semua umat manusia - WHY SO SERIOUS? LET'S PUT A SMILE ON THAT FACE!!

Sape nk kene tag ni? Sape belum buat lagi?

1) Iza
2) Farhana
3) Shazli
4) Hana Fedora
5) Mrs. Amien
6) Yana Kenja
7) Ct
8) Fiq
9) Nazz@Purple
10) seperti biase .. ANDA YANG BACE POST ni..hik hik hik..

No comments: