17 June 2010

Jawab soklan tag..

Sebenarnye dah lame dah kene tag from Ct ni (http://zuarcity.blogspot.com). Maaf la Ct kte lambat buat. So, here is the answer:

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder



2. Select the 8th photo in that folder.


3. Post that photo along with the story behind it



Gambar ni diambil di sebuah kedai fast food (xigt dah..) dalam Cheras Leisure Mall mase Balqies umo 5 bulan. Time tu ktrg pegi sane sopping baju2 PONEY sbb PONEY buat sales gilers2. Mmg murah! Seluar baju yg ade tag rege ISETAN RM86 dapat beli rege RM19 je. Baju budak2 pon dapat RM9, RM19...dan ade yg betul2 cumel balaupon xde la byk sgt pilihan..tapi boleh tahan la sales dia. So, lepas penat berebut baju2 ngan orang ramai..hee..MAKAN TIME!

4. Then challenge 8 blogging friends to do same.

1- Firahadifa
2- Notti Netti
3- Mummy Ayu
4- Suziey
5- Farhana
6- Momguess
7- Shazli
8- ANDA YG BACE post ni..ahaha..!

4 comments:

mummy_ayu said...

aiks..namaku pun ada...will do dear!!

notti netti said...

pandai la ko...cam tak tau aku nie lembeeebbb buat tag..anyway timo kacih

nazwin said...

adakah farhana itu nama saye?? hehe.. thanks kak

Hidayah Shafiruz said...

Mummy ayu: nanti wat eh? boleh kte skodeng apekah gmbo ke 8 dlm folder mummy ayu...nges nges nges..

Notti netti: same2..

Nazwin: ye..andalah yg ditag itu..ahaks!