25 January 2011

A Day Of LoViNG lOVinG..

Jam 5 petang..hari bekerja sudah berakhir. Sangat gembira! Malam ni tak mahu fikir2 pasal kerja hari esok. Sebab ESOK ADALAH HARI YANG ISTIMEWA!!! :)

Sejak dua menjak bekerja ni rutin harian cmtu je la..padat dan penat. Hubby pulak, di luar ofis hour, asek ke hulu hilir urus bisnes kecil2an dia. Blm subuh dah ngadap PC, pas dinner ngadap lagi. Kami ni masing2 wat hal sendiri..aii..cam tak hidup sebumbung jerr..

So, dgn kesepakatan bahawa 'we deserve a day together', kami pun apply cuti esok. Kami nk berdua2an je. Cam orang baru bercinta..hehehe..byk yg kami nk buat esok! Movie and Japanese buffet? Hmm... sound perfect! Plus, aku ade tempah sesuatu for him. An exclusive loving loving card. Quite expensive compared to normal card, tapi ok la tu..just for him :)

2 comments:

Anne J said...

aish! G cuti2 london la kak..hahaha..

Hidayah Shafiruz said...

aduh..pulus takde la dik ain..ain sponsor bleh? hee..