01 July 2010

CONTEST "GaYAkAn AnAK aNDa!"

First time nak buat contest ni. Takde sempena ape2, saje2 je. Contest ni simple je. Tajuknye:


"GaYAkAn AnAK aNDa!"


Haa..bukan gaya biasa..tapi gaya kan dgn any perkakas atau perabot rumah (",). Dengan ape2 pun boleh..aksi di bawah meja, atas kerusi, bermain di dapur atau ape2 saje aksi anak anda dalam rumah.

Syarat2 penyertaan:

1) Mestilah mempunyai blog sendiri.
2) Contest ini untuk kanak2 berumur 0-3 tahun sahaja.
3) Untuk memudahkan proses pengumuman dan pemilihan hadiah, anda diminta menjadi follower kepada blog
ini dan blog http://babyanacloset.blogspot.com.


Ape yg perlu anda buat:


1) Letakkan gambar di atas di sidebar blog anda dan linkkan ke contest ini.

2) Buat satu entry dgn tajuk
"GaYAkAn AnAK aNDa!" dan letakkan SEKEPING gambar anak berposing dgn sebarang perkakas rumah serta tuliskan sedikit keterangan tentang gambar tersebut.

3) Letakkan nama penghantar (blogger), nama anak dan umur anak (sekarang).

4) Hantar URL penyertaan anda ke ruangan comment di bawah.


Contest ini bermula dari 2 Julai 2010 hingga 31 Julai 2010 (jam 6 petang).

HADIAH??? 2 orang pemenang akan dipilih berdasarkan gambar posing bersama perkakas rumah yang PALING KREATIF. Hadiah yg akan diberi berupa

VOUCHER SHOPPING PAKAIAN BAYI/KANAK2 BERNILAI RM 50.00 setiap seorang

untuk diSHOPPINGKAN
di
http://babyanacloset.blogspot.com/.

Selamat menyertai!

32 comments:

firahadifa said...

owhh ade kontest , menarik.. tapi cam takde gamba lagik.. nanti akak check yerkk

firahadifa said...

http://firahadifa.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html


da buat.... ngeeee:)

cik paro said...

kalau ank sdare atau adik boleh x??

Just Call Me Bitt said...

salam hidayah, (betul ka nama tuan blog ini ;))

ni link saya
http://b1tt.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

dpt tahu dari fira :)

zue @ annaleeya said...

salam hidayah...
akak da join.. klu tak ckup syarat, bgtau eh... tenkiu..!!

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

::Mamalyna:: said...

Salam, saya join contest..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

tq so much:D

Hidayah Shafiruz said...

Kak fira: terima kasih kak join contest ni.

Cik Paro: boleh je anak sedara ke adik ke.

Just Call Me Bit: betul nama saya hidayah. Terima kasih join.

Zue: trima kasih join contest. nanti kte check kalo kene tambah pape ye?

Mamalyna: trima kasih join contest.

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

dah join .. TQ..

firahadifa said...

bleh iklan giveaway kat sini kalau nak..

komen kat sana ade buat giveaway

http://malaysiagiveaway.blogspot.com

Hidayah Shafiruz said...

eima: thanks join contest.

kak fira: owh..begitukah? ok..thanks a lot!

syawalsimpsons said...

saya dah join contest ni...
ni link sy :

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

Hidayah Shafiruz said...

Trima kasih syawal join contest (",).

mamalieyna said...

salam kenal..

kite join juge tau..jengok la sini
http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

tQ ^_^

JuE-aNNa FaUZiE said...

teringin nak masuk tapi farisyah dah umur 3 tahun 10 bulan ..tapi jue ade gambar dia dgn bakul pada umur 2 tahun boleh join tak...

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

nak join jugak! :)

Nad @ MamaZakwan said...

saya mengjoinkan diri yek! :)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

salam
dah join anything bagitau k
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

Hidayah Shafiruz said...

Salam semua. Terima kasih join contest ni. Kepada Jue-anna, sebenarnya sebab utama had umur diletakkan sampai 3 tahun ialah kerana blog penaja hadiah menjual kebanyakannya baju2 bayi di bawah 3 tahun. Tapi ada jugak baju kanak2 cuma mungkin pilihan tak banyak. Kalo Jue-anna tak kesah pasal pemilihan hadiah nanti, boleh je Jue-anna nak join (",).

ibu_BatRiSya @wardah said...

kite nak join !

http://wardazri.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

alawiah raji said...

hai...
sy telah join contest ni
jemput terjah blog saya
http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Salam kenal,

nak tanya ni kalau anak sekarang umur 2 tahun tapi hantar gambar masa anak umur 8-9 bulan boleh join tak?

adeQ said...

macam besttt~

Danish Little Closet said...

saya nak join

sila semak penyertaan saya

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

thanx n gud luck all

♥mamaQASrina♥ said...

dah join, nanti terjah yer..

http://nurinqasrina.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

@>--ummi zahra--<@ said...

salam kenal..

dah join..sila semak url dan inform kalo tak cukup syarat..

http://mimiezan-zahra.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

JuE-aNNa FaUZiE said...

thank hidayah kak jue tak kisah janji boleh masuk...klu ade rezeki alhmdulilah kalu farisyah tak muat bole kasi kat sepupu dia...

JuE-aNNa FaUZiE said...

Dah join terima kasih kerana sudi menerimanye...
http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/07/contest-gaya-anak-anda.html

Mama Balqis said...

salam, ni penyertaan dari saya. harap diterima

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam kenal..
i join gak contest ni..
sila2 la terjah..

http://hasroylin.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

salam kenal,

saya dah join contest ni

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html

anin said...

salam

semoga rezeki syahmi ada di sini

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/07/gayakan-anak-anda.html

♥MAMA♥ said...

salam,
mama nk join, ni entrynyer ye :

http://myprecious07.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html