15 June 2014

East West Love Story Cake


Wedding cake yg dibuat khas untuk SIL pada 1 Jun 2014 yg lalu. Me bg nama East West sbb my SIL dari west mesia, hubby dia dr east mesia..huhuhu.. amek cuti 2 hari kot nk siapkn kek ni. Deco fresh flowers, ade roses, baby breasth, eustoma dan carnation.


Pandangan belakang. tak hanya design kek je, me design tapak dia jugak bg special sket. spend money sket la beli acrylic dan swarovski stones. rege blh tahan la but can get cheaper di Kenanga Mall. Ohh..i luv sopping kt Kenanga Mall ni..seyes!


Bkn slalu dpt buat wedding cake ni. This is the 2nd 3-tier wedding cake yg me sponsored. Xbrani amek tempahan,malas nk commit sbb keje. Lgpun me ske design sendiri tanpa perlu ikut citarasa org. Sbb tu wat kek sponsor je..hahaha. Kalo amek tempahan nanti nk kene ikut spec org plak. People yg 'ketegaq' like me mmg liat sket bab2 nk ikut spec org ni. Dlm lab pon haku bantai method sendiri hokey, seb baik xmeletop itu lab haku kerojekan! hihihi..


My design always ubah2 sbb byk sgt idea. Kejapan nk wat cenggitu, kejapan lg nk wat cenggini plak! Me mmg minatttt sgt bab2 design mende ni, tp apakan daya, my career melimitkn my creativity dlm lingkungan scientific research. wat ever la..oct ni my bro pnyer wedding plak. skrg ni je pon dh meletus2 idea dlm kepala, tp tatau dpt dilaksanakan ke idak. kije ni kijeee...(",)

3 comments:

hpm Bosnia said...

Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.

Dubrovnik apartment

Rajkot said...

to one who is just finding the resouces about this part. It will certainly help educate me.
teeth whitening bleaching in india

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)