07 August 2010

Dan PEMENANGNYA....drum..drum...

Ini adalah kompilasi gambar kesemua peserta...sgt comel kan?




Kecomelan melampau kesemua peserta telah membuatkan hakim contest ini, Tauke TaufanEmas (http://taufanemas.blogspot.com/) pening kepala dan minta tempoh seminggu untuk memberi keputusan pemenang. Ikutkan hati kte, sume pon nak dijadikan pemenang!

Jadi setelah ditelek2 semua gambar berulang kali, Tauke TaufanEmas telah menyenaraikan Top 10 constestant seperti di bawah:

Airel ZafriNur Damia Batrisyia
Damia Nurin Balqis
Muhamad Adib Fahim
Zakwan Afif Najmi
Putri Irdina Qaisara
Nurin Qasrina
Ismeth Eusoff
Nur Batrisya Husna
Muhammad Arif Haidar

Dan pemenangnya adalah......

ADIK ZAKWAN AFIF NAJMI - The Superhero Mama!


Eh..ada seorang lagi lah!


ADIK NUR DAMIA BATRISYIA - Mama Ada Blog :)


Tahniah buat kedua2 pemenang! Diminta Mama kepada adik Zakwan dan adik Damia hantarkan maklumat berikut ke email hidayah.shafiruz@gmail.com:

Nama Mama:

I/C Mama:

Alamat rumah (untuk penghantaran hadiah):

No. Tel:

Maklumat di atas adalah untuk tujuan makluman blogger babyanacloset.

Dan Mama2 pemenang dah boleh usha dan grap any items di SINI bernilai RM 50 setiap seorang. Selamat memilih!

9 comments:

mamalieyna said...

wah zakwan menang la..congrate dear! dan adik Damia juge ^_^..mmg kreatif n comel sekali..!

ibu_BatRiSya @wardah said...

fuhh..Batrisya dpt top 10 pon jadila..ekekkeke..

syawalsimpsons said...

tanhiah kepada pemenang

Just Call Me Bitt said...

congratulations winner :) sangat comel...aekekkeke

Nad @ MamaZakwan said...

salam..
alhamdulillah...syukur,zakwan menang! yeay! :)

tq ye penganjur n juri n penaja :)

saya dah email details dh, hehe..

tahniah jugak pd sume peserta, mama u all mmg kreatif! :)

eima said...

aku dah agak yg damia akan menang ...
anyway tahniah utk zakwan & damia ...
mmg patut menang pun ..

firahadifa said...

hehe.. funny sungguh gamba nyer..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Alhamdulillah Damia terpilih...terima kasih banyak2 buat penganjur

saya dah pilih hadiah n up entry pasal kemenangan ni...terima kasih lagi sekali dan selamat berpuasa

ZamZam Jarkaseh said...

Assalamualaikum..
Malaysiaria menyediakan khidmat kommuniti, iaitu satu khidmat memperkenalkan(explore) blog/website seperti sdr/i ini kepada umum melalui website malaysiaria. Ini bermakna website sdr/i ini akan lebih terdedah dengan gandaan yang lebih besar. Insyaallah, dari pengalaman mereka yang pernah menyertai kommuniti ini, pengunjung mereka bertambah, dan tarffic mereka mendadak naik. Ini adalah keadah 'bahu membahu' sesama blog/website dalam memperkenalkan halaman mereka kepada umum. Segalanya percuma di malaysiaria.. Sila layari www.malaysiaria.com.my untuk keterangan lanjut..

http://www.malaysiaria.com.my
Admins